Петков се закани: Няма да се предадем, ще гоним мечтата за нормална държава

ПП-ДБ се регистрираха за вота с 9 999 подписа
Обновена: 24 апр 2024 12:35 | 24 апр 2024 12:23, Красимир Ангелов
236

Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

"Продължаваме промяната - Демократична България" внесоха 9 999 подписа за регистрация в Централната избирателна комисия за предстоящите избори "две в едно" на 9 юни.

Пред медиите Кирил Петков, съпредседател на ПП-ДБ, заяви, че "нито ще се откажат, нито ще се предадат, нито ще дадат държавата да се управлява от Пеевски, нито ще дадат "бухалки" като Сарафов да продължат да управляват задкулисно, нито ще дадат държавата да се управлява от ченгета от нереформирани служби".

"Ние ще продължим да се борим, докато мечтата за една нормална европейска държава се постигне“, заяви Петков, цитиран от БТА.

Още по темата
Относно вчерашното заседание на временната комисия за случая с Агенция "Митници" и физическата разправа между журналист и депутат от ПП-ДБ - Бойко Рашков, Кирил Петков коментира, че цялата тази комисия е създадена да прави пиар кампания, и за да "хвърля помия" по техни депутати.

"Ние не сме корумпирани, нито има някакви проблеми с хората, които застават рамо до рамо с нас. Колкото и да се опитват да водят компроматни войни, хората осъзнават, че има избор между старата система, където Пеевски и Борисов са на върха на държавата, и едни нормални хора, които се борят за нормална европейска държава", добави Петков.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


236
Още от Избори 2024
Първан Симеонов: ПП-ДБ ще са големите губещи на изборите
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
130
3
 
10
 
! Отговори
Teo преди 3 седмици
Как не ги е срам! Тъжното е, че българина знае няколко неща:ГЕРБ не стават - 10 години го показаха. Дойдат ли нови месии - резултатът е виден. Какво ни остава? Наистина не знам отговорът. Тези са опасни. Направиха много, за да съсипят България, но нека не забравяме, че дойдоха заради разочарованието от предните. Знам само едно - най-грешното е да не гласувате! Но когато видите такива дебелокожи изказвания - бягайте надалеч от тази партия!
129
1
 
10
 
! Отговори
мдааа...мухльовци... преди 3 седмици
Поредните розови мечти ИполюцииНа НЕможаачите...!
128
4
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Много грешки направиха и разочароваха страшно много честни българи. Някои от кадрите им са доста крадливи, освен че са некомпетентни. Да се чуди човек, как са взели тези западни дипломи. Явно и там образованието е доста девалвирало. Все пак по този Киро се излива такава помия от глиганските медии, че май е единственият, на който все още може поне малко да се вярва. Дано не е театър, но то и други възможности за гласуване няма
127
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Кире , ама аз защо да гласуем за тебе бе , като , че му станеш булка , че си гласуем напрао за Мутропитека , да му дигнем либидото , много е готин като се възпламени .
126
2
 
12
 
! Отговори
Пешо Питанката преди 3 седмици
Абе къде е НИКИ...? Да не пътува нейде...? Иначе тая пасмина на снимката ги знаем колко НЕмогат....знем тяхната мечта за розови понита и еднорози ама БАСТА...ще минем и без тях!
125
1
 
9
 
! Отговори
До 125 преди 3 седмици
В голяма грешка си човече! ПП-ДБ са комунистите, прикрити под името либерали! Да, но червени либерали! При тях връзките с червената партийна и ДС номенклатура са дебели, по родство и разбиране!
124
4
 
2
 
! Отговори
Боко Пеевски преди 3 седмици
Ако ГЕРБ ДПС ИТН управляват България пак нямаше да има пари за нищо нито безплатни учебници и безплатни детски градини нито щеше да увеличат пенсиите и заплатите със 100% и много други неща които промениха но не се казва защото нямат медии които са на Пеевски и Доган и Боко тиквата. Хора гласувайте за които си решите просто гласувайте за да не играят роля купеният вот на ДПС и ГЕРБ
123
0
 
2
 
! Отговори
Петра преди 3 седмици
Имах Аз мечта, ех че готина е тя, тук в България днес да е Швейцария. Милка да ядем, голички да се печем, а заплатииите да са като в Щатите...Ех.....
122
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Кире, кире, можеше да приемеш еврото и да докажеш че не си нула, но се провали. За нищо не ставате, провалена работа.
121
4
 
3
 
! Отговори
Боко Пеевски преди 3 седмици
Никога повече комунисти ГЕРБ ДПС ИТН БСП бандата на прехода 33 години лъжи и мачкане на България. Ако ГЕРБ ДПС ИТН управляват България пак нямаше да има пари за нищо. Нито безплатни учебници нито безплатни детски градини нито щеше да увеличат пенсиите и заплатите със 100% да догоним Румъния. Боко Пеевски го интересува човали пари от магистралите тунелите обществени поръчки и търгове и границата с Турция това е злото на България.
120
0
 
4
 
! Отговори
абе преди 3 седмици
абе цялта работа ече Пейовски им дърпа конците на тези а те му се кланяят нема държава нема да гласувамм
119
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Ще сме нормална държава когато имаме 3 моста над Дунав и 2 тунела под Стара Планина. Така като гледам ще отнеме поне още 50 години.
118
0
 
6
 
! Отговори
Лудото Ленче преди 3 седмици
Тези всичките са за в дранголника !!! Престъпници в костюми !!!
117
1
 
1
 
! Отговори
хаха преди 3 седмици
До георгии ги коментира георги мисира ха ха
116
6
 
3
 
! Отговори
Боко Пеевски преди 3 седмици
Браво респект към ПП ДБ защото искаме България да бъде европейска държава а не *** на Боко тиквата и Пеевски свинята тези които ограбват България 33 години лъжи и мачкане на народа яхти лодки къщи за гости милиарди долари магистралите тунелите обществени поръчки и търгове и границата с Турция и още какво ли не което хората не знаят
115
1
 
11
 
! Отговори
георги преди 3 седмици
ген. ЖАБА, Мравояда и две Прости Павета в една снимка безценно ха ха ха
114
2
 
5
 
! Отговори
мале преди 3 седмици
мале покАжете един къде е забогател с Русия?!? Оле боже, ама пиите ги тия Апчета, бе? С Русия само назад, напред не се върви. А онова време го помним, и богати не сме билЕ, ти сигурно си от върхушката...
113
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
До 115 Ти къвсим изплиска водата в коритото Да не са ви спрели капейките...
112
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Лети ли,лети ли самальота до Скопие,дядо Еконтий...Върто ли се македонскиот астронавт от Луната.
111
10
 
6
 
! Отговори
умре ли преди 3 седмици
умре ли идеята за евроатланзизма, а тя скоро ще умре, защото Русия ще спечели в Украйна и мита за силния Запад ще се изпари, тогава ще имаме истинска България, с хора които обичат Русия. Баба Ванга го е казала - Само с Русия ще вървиме ние, няма друга държава на света богата като Русия. Когато си с Русия и ти ще бъдеш богат. Дано, дано се сбъдне и отново да сме си с Русия. До 1989 бяхме фактор на всякъде и всеки ни се кланяше. Имахме злато, пари и бяхме много богати. Ех златни години бяха.