Борисов: Ключовите личности - Тагарев и Рашков, вече са изпаднали от листите на ПП

Обновена: 8 май 2024 19:22 | 8 май 2024 19:05, Анисия Иванова
179
Борисов: Ключовите личности - Тагарев и Рашков, вече са изпаднали от листите на ПП
Снимка: БГНЕС


Тагарев и Рашков бяха ключови за ПП, а сега вече са изпаднали дори от листите им. Това коментира лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов на среща с активисти на партията в столичния квартал "Младост".

Трябва така да се представим на изборите, че да не трябва да има други избори, хората само това искат, заяви още  Борисов. Партийното мероприятие, на което присъстваха и кандидатите от листата на ГЕРБ-СДС в избирателния район, бе излъчвано на фейсбук страницата му. На срещата присъстваха и лидерът на столичната организация на партията и бивш кмет на р-н "Нови Искър" Даниела Райчева, бившият столичен кмет Йорданка Фандъкова и множество младежи, симпатизанти.

Борисов поръча на кандидатите и водачите на листи да обясняват на всеки в София и там, където ходят, какво е направено и хората да правят разлика. Вече четвърта година, откакто ни няма в управлението, всичко расте – корупцията, инфлацията, само след дерогацията бензинът е на същите цени, посочи лидерът на ГЕРБ. И разказа анекдот, че "ГЕРБ в момента расте като външния дълг".

През последните 3 г. един експеримент "Промяната" занимаваше всички със своите проблеми. Първо беше "Чаталджагейт", после стана скандалът с Митниците, след това - с Пудела и пачките. Излъгаха няколкостотин хиляди българи, и то няколко пъти, каза Георги Георгиев, бивш председател на СОС.

Първото нещо, което "Промяната" направи в София, бе да вдигне заплатите, - това значи, че вместо да се строи по една детска градина годишно, 180 чиновници на "Промяната" ще взимат три пъти по-високи заплати, обясни Георгиев. Най-страшното е, че не ги е срам, няма никаква следа от разкаяние - шофиралият пиян общински съветник дори не изкара разкаяние за катастрофата, която причини. А групата на ПП-ДБ-СС се чудеха две седмици как да го скрият, вместо да го изправят пред правосъдието, допълни Георгиев.

В два от районите в София имаме нови водачи - Георги Георгиев е водач в "Младост", а в центъра - Рая Назарян, съобщи Борисов. Много младежи намират място в ГЕРБ, показват какво могат, и се развиват.

"При преговорите за правителство няколко дни спорът беше за Тагарев. Петков казваше: "Това е нашето знаме, Тагарев". Сега това тяхно знаме дори го няма в листите. Гледам и Рашков го няма в листите, които значи, че тези ключови личности са изпаднали оттам", допълни Борисов.

Хората искат да се успокои управлението, политическата класа да си седне на столовете и да върви това, което й се плаща чрез субсидиите. Днес финализирахме програмата си, с много иновации и много неща за градовете са заложени вътре. То е ясно, че друг освен ГЕРБ не може да го направи, смята лидерът на ГЕРБ.

Във финансите катастрофата е огромна, парите ги няма. Плащаха се пенсии на пенсионерите от заеми. Ние ще продължим да изпълняваме този ангажимент, защото сме системна партия, и поетите ангажименти трябва да се спазват, коментира още лидерът на ГЕРБ.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


179
Още от Избори 2024
Политолог: Вредно е едни и същи лица да са в листите и за двата вота
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
149
1
 
3
 
! Отговори
Реалист преди 1 седмица
Банкянски играч,не си ври гагата в чужди партии.Имаш грях пред българите,че на фона на тяхната беднотия,ти натрупа милиарди евро.Никога не се кръсти в църква,за да не мърсиш името Божие!
148
1
 
2
 
! Отговори
баба мара преди 1 седмица
изобщо не се изказваи вие се подкрепяхте толкова време променихте конституциятабез да имате компетентност след тези избори при 40 процента изб активност каквоще правите пак сглобка пак със същите мерз....ци българи мислете по изборитеизбираите морални хора а не прес......ци парапети геиове и др подобни
147
5
 
4
 
! Отговори
С високата порта преди 1 седмица
Едно е сигурно за тия избори като гласуваш за герберасите ще те упровляват т урчагите от дпс. Смърт на герб
146
2
 
7
 
! Отговори
Бай Иван 2 преди 1 седмица
За сметка на това ти върна Горанов в листите!нали не го познаваше?А герп кражбите и корупцията е на първо место!
145
4
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
супербойко цялото пп-дб, от край до край са умнокрасиви жендерфлуиди, не само тия двамцата. България няма бъдеще с тяхно управление, както и няма бъдеще, ако няма национални символи и се управлява от фашингтон и прюксел, последното е факт, но поне още имаме лев и знаме.
144
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Тагарев и Рашков бяха ключови за ПП, а сега вече са изпаднали дори от листите им. Това коментира лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов на среща с активисти на партията в столичния квартал "Младост". => Верно ли се е срещнал с активисти на ПП? а ГЕРБ беше първоначално обявено като "гражданско сдружение" и уж никога нямало да прерастне в партия...
143
3
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
ГЕРБ както винаги нагло лъжат. Например Бойко Борисов беше премиер до 12 май 2021, а на 8 май 2024 твърди, че вече четвърта година ГЕРБ не били в управлението. Коалицията ГЕРБ-СДС+ДПС+ПП-ДБ не управляваше ли? Служебното правителство на ГЕРБ не управлява ли?
142
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Киро ти мене уважаваш ли ме ? - Уважавам те Дамаджане !
141
6
 
12
 
! Отговори
ОБЕКТИВЕН преди 1 седмица
Трябва да показват какво са направили-гордостта на ББ-Околовръстното.Вече беше наводнено, сега се появи свлачището.Ама за това мълчат герберите.Такива неща показвайте!Да не забравяме,че българите в голямата си част имат къса памет.Защо Тагарев и Рашков да са в листите?Нали трябва да има обновление?Фъндъкова държеше ниски заплати,ама с големи комисионни и големи поразии.Така сключваше договорите,че да са в ущърб на гражданите.Докато тази мутра е поддържана ще живеем зле.
140
15
 
8
 
! Отговори
НАРОДА ВИЖДА.. преди 1 седмица
САМО БОРИСОВ МОЖЕ ПАК ДА ВДИГНЕ БЪЛГАРИЯ, СЛЕД ТОТАЛНОТО Ѝ СРУТВАНЕ ОТ НАГЛИТЕ БАНДИТИ И ЧЕРВЕНИТЕ ОЛИГАРСИ,КОИТО ЗА 4 ГОДИНИ РАЗГРАБИХА 20 МИЛИАРДА ОТ ДЪРЖАВАТА ХАЗНА
139
4
 
15
 
! Отговори
Боко Магнитски преди 1 седмица
Никога повече комунисти ГЕРБ ДПС ИТН БСП бандата на прехода 33 години лъжи и мачкане на народа яхти лодки къщи за гости милиарди долари магистралите тунелите обществени поръчки и търгове и конкурси и границата с Турция. Боко тиквата и Пеевски свинята на съд и затвор за всички които ограбват България 33 години.
138
12
 
6
 
! Отговори
Боко Пеевски преди 1 седмица
ГЕРБ ДПС ИТН дъното бутнаха правителството на ПП ДБ и спряха България към Европейския път Шенген и евро зоната. При Боко тиквата за 15 години България е на първо място по смъртност в европа.най бедните хора в Европа.няма здравеопазване.човали със пари от магистралите тунелите обществени поръчки и търгове и конкурси и границата с Турция. ГЕРБ ДПС посегнаха и на децката болница!! Хора не гласувайте за ГЕРБ ДПС ИТН мафията на прехода. Магнитски
137
6
 
11
 
! Отговори
Боко и ШИШИ преди 1 седмица
Ако ГЕРБ ДПС ИТН управляват България пак нямаше да има пари за нищо!!!!
136
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Винету брои скалповете пред вигвама си .
135
3
 
11
 
! Отговори
Sata NATO преди 1 седмица
Изкуфелият комунистически милиционер може само да прахосва бюджетни пари в налудничави про-форма проекти.
134
4
 
13
 
! Отговори
анонимен преди 1 седмица
Киро веднагически да отговори относно другаря Рашков. Нали беше лицето на промяната, че и напъвахте да го направите шеф на някакви там служби, убеждавайки ни, че по-кристално чист от него индивид няма. Но ние от предишното поколение си знаем, че да си комунист е до живот и от такива хора да чакаш промяната е все едно да чакаш от умрял писмо.
133
5
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Рашков ти е ключов защото от нескопосания ти арест всъщност включи пералнята да те пере , ами оная откачалка Тагарев не разбирам с какво ти е ключов ?
132
6
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
мутро вън
131
4
 
20
 
! Отговори
фермата преди 1 седмица
и за едното прасе да гласуваш, ще получиш и двете
130
6
 
21
 
! Отговори
Психиатър преди 1 седмица
Този въз-пълничък кит докога ще му пробутват словесните разтройства, свиделстващи за умствена безналичност?