Петков съзря тайна завера между Борисов, Радев и Пеевски

Христо Иванов отправи ултиматум към ГЕРБ
19 апр 2024 15:12, Александър Попов
195
Петков съзря тайна завера между Борисов, Радев и Пеевски
Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

"Има явно тайна координация между Пеевски, Борисов и Радев, която в момента почва да се разпада", коментира съпредседателят на ПП-ДБ Кирил Петков сагата с поста служебен министър на външните работи.

"Явно избраният външен министър Стефан Димиров не е с евроатлантически поглед, в последствие решават да го дръпнат. Да, Митов (Даниел Митов - нел. ред.) има европейски възглед, но явно е имало уговорка. Явно Радев е казал "къде е моята част от сделката". Така си го обяснявам аз", коментира Петков.

Той заяви и своя прочит относно договора "Боташ", който влезе в дневния ред на депутатите.

"Сега в зала липсва докладът и ГЕРБ почва да брани Радев. Енергийният министър е замесен в случая. Прозира сделка за енергийния, правосъдния министър, Радев и сделка за "Боташ", който договор е подписан по време на служебния кабинет на президента”, смята Петков.

Той информира, че ще настояват докладът да бъде внесен, гласуван и пратен на Прокуратурата.

Христо Иванов, съпредседателят на ДБ, заяви, че очевидно между премиера и президента ще продължи диалога.

"Това е странно, защото президентът каза, че няма отношение към състава, а сега изглежда, че има след като “комуникацията продължава”, каза Иванов.

Той подаде топката към ГЕРБ и подчерта, че дали ще си говорят след изборите зависи от Борисов.

"Дали ще продължат скритите договорки с Пеевски и президента. ГЕРБ да решат дали ще продължат с тях или с нас за реформи", призова Христо Иванов.

Ген. Атанас Атанасов коментира, че се наблюдава пример за бездействието на службите.

"ДАНС трябва да информира НС, а не ние да пращаме доклади", добави Атанасов.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


195
Още от Образование
Една легенда се завръща: "Яйцето" в СУ живее нов живот
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
131
0
 
6
 
! Отговори
Оня преди 3 седмици
лелейййй, тоя ич го нема
130
1
 
7
 
! Отговори
Да беше съзрял преди 3 седмици
грешната завера между ПП и този плашипу....к Хр.Иванов, той бил съзрял нещо което и макаците отдавна са съзрели ! Голям "откривател" ? Същински Слави Чалгата, измами стотици хиляди !
129
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Ей, пудели, за вас не е проблем, че има завера. За вас е проблем, че не сте в нея! Марш зад фикуса!
128
0
 
1
 
! Отговори
РАДКО СИ Ни Е МИТОВ преди 3 седмици
Ами, те Сашо Александров, Дидо Златков и особено Вальо Марков си му бяха от хайманите му. Дори и по-големи от нас бяха. На години. А пък, г-н КРАСИМИР КОСТО СИ МИ Е ПРИЯТЕЛ ОТ НАД 40 Г. Хайде КРАСИМИРЕ. АМИ, просто няма как да не сме му благодарни. ИЗОБЩО НЕ Е ЛЕСНО ОТ ХАЙМАНИ ФУТБОЛШИСТИ ДА НИНАПРАВИ ХОРА. При това и добри.
127
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Големи изказвания , голямо чудо . Господа първо минете 4 % бариера , защото ми се струва , че няма да можете .
126
0
 
6
 
! Отговори
. преди 3 седмици
До 115 Анонимен....."Кире, Кире, къде попадна моето момче, в държавата на мутрите" ....Еххххх , клетият сиромах късмет нямал , как да не го ожалиш :)))) Вместо в държавата на МАЛО УМНИТЕ и ДЕ БИЛИТЕ , където му е мястото , попаднал баш в БГ да го таковат кой където и както може......:) Добре , че натурата му е такава и за случилото му се ще разбере след няколко години.....най-рано :))))
125
0
 
1
 
! Отговори
ХАЙДЕ ХАЙМАНИТЕ МУ преди 3 седмици
Тяхната фирма изобщо не е номер едно. Но пък с ПЕТЬО И СТАНИСЛАВ СМЕ СИ ПРИЯТЕЛИ ОТ ДЕЦА. Както и с ТИНК, мусито и лютви. аМИ, ТОЙ СИ НГИ ШАМАРОВКАШЕ. Но пък си ни водеше всяка годино из ЕВРОПАТА. като зигането ходихме с пи 30 рева. НАО ПЪК НИ НАУЧИ НА ВАЛУТНИТЕ ПАЗАРИ И НА ТОВА ДА СМЕ ХОРА. НИЕ СИ бяхме футболсти, НО не разбирам защо ни казваха хайманите му на РАДКО. СИГУРНО ЗАЩОТО СИ ГО ПОЗНАВАМЕ ЛОВЕЧ ГРАДА ПОВЕЧЕ ОТ МЕСТНИТЕ.
124
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
До USA SUPER КИРО НОФ Ще ти се върне.Не съ притиснявъй!
123
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Надеждата ми е в австрийците,които прогледнаха ситуацията у нас е се озъбиха на германския защитник на нашия мафиот - Манфред Вебер.Трудно,но началото на изчегъртването е поставено.
122
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Севда е поела мутренската кампания против Киро, а единственото му прегрешение е, че е спал с Ленчето, но го изкараха най-долния тип на земята :))) Иначе там кюлчета, манекенйи, пачки евро..., всичко се замита под килима :)))
121
0
 
2
 
! Отговори
СТОИМЕНОВ И ЦАПЕТО преди 3 седмици
Срена Йосич го е намерил. БРАВО г-н Сретане. Ами, оз ни съм му от съдружниците на мутрата. ЩЕ ГО ВКАРАВЕ В ЗАТВОРА. Той има право да си избира в кой. Според мен, най-добре охранявания е РОВЕШКИЯ. Защото бившия му директор си ми е приятеля ДЕТЕЛИН. ДИМИТРОВ. ДЪЖДОВЕ НИ ВАЛЯХА, А НИЕ ПАК ТИЧАХМЕ. Снегове ни валяха, А НИЕ ОТНОВО СИ ГО ОБИКАЛЯХМЕ ЗАВОДСКОТО ИМ. ами, те са ми приятели тези от ЛОВЕЧ. ТАМ ЩЕ ГТО ВКАРАТ БАНКЯНСКАТА МУТРА. ОТ ТАМ НЯМА ИЗЛИЗАНЕ. С ТЯХ СЪМ СИ ИЗРАСТНАЛ.
120
1
 
3
 
! Отговори
ха ха преди 3 седмици
В МОМЕНТА СИ ЧЕШЕ ЕЗИКА АЛЕКСАНДЪР НЕНКОВ,СИНЧЕТО НА ПАРТИЙНИЯ СЕКРЕТА НА СРС ПРЕДИ 10 НАОЕМВРИ....СЕГА ОТ ГЕРПЪ
119
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Здравеопазването е ясна работата , гласуваха 8 милиарда като бонбонки . Да направим сметка , една болница с най модерната апаратура в света , да излезе грубо 200 милиона .Кире, за тези 8 милиарда ще построим има -няма 40 болници , а имаме само 28 областни града ..и това е годишно .Демек догодина още 8 милиарда . Та така в територията
118
0
 
4
 
! Отговори
Ха-ха-ха преди 3 седмици
тоя ако може да върже едно изречение граматически...ще му загуби смисъла
117
2
 
9
 
! Отговори
. преди 3 седмици
Жалки и смешни неможачи.....Много голям го вадихте с претенция за чудотворци , а в крайна сметка се изложихте многократно , станахте за смях с тенденция срамът да прерасте в позор :))))).Лошото в цялата история е , че този сеир ни излиза прекалено солено , до тук са 20 милиарда , а това съвсем не е краят на сметката :(.
116
2
 
1
 
! Отговори
ХАЙДЕ СИБИЛЕТО НИ преди 3 седмици
Петковите са много, а тайните им завери на куките ни са ми повече отясни. Те са ката мутрата им от Банкя. С ХАЙДЕ СИБЕЛЕТО СИ Я ПОЗДРАВЯВАМ ***.ИЯТЕЛКАТА МИ от ВАЛЕРУС ЕООД К.СТАНИСЛАВА. Мацката си ми е приятелка. НЕ Е КАТО ТЕЗИОТ ПАРТИИТЕ НИ. ЗАЩОТО С БАЩА Й, г-н валеркаат сме си приятели от над 35 г.
115
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Преди беше просто лодкар , но откакто влязохме във водния Шенген , вече е Гондолиер
114
0
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
С електромобила произведен в Бг , минах сухопътния Шенген , влязох през шестия мост на Дунав , карам по новия Хемус и отивам към магистрала Черно море
113
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Кире, Кире, къде попадна моето момче, в държавата на мутрите :)))
112
0
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Като гледам Киро завършил Харвард , чак започвам да се гордея , че съм учил в България . На тяхното Вишу , тука едно време му викахме средно ....