Бойко Рашков си изтърва нервите: Два пъти тръгна да бие журналисти

Видеа от спречкванията се разпространяват в социалните мрежи
24 апр 2024 09:47, Нели Христова
280
Бойко Рашков си изтърва нервите: Два пъти тръгна да бие журналисти
Снимка: Facebook

Видео как бившият вътрешен министър Бойко Рашков се закани да бие журналиста Стоян Милков в Народното събрание, взриви социалните мрежи. Кадрите, на които се вижда как репортерът преследва депутата от ПП-ДБ с неудобни въпроси по повод връзката му с контрабандистите Стефан и Марин Димитрови, бързо се разпространиха в социалните мрежи.


Журналистът настоява да получи отговори, но след като Рашков напусна комисията за казуса в Агенция "Митници", той не отговаря и на тези на медиите. Затова Милков и бившият вътрешен министър започват да се гонят по стълбището и кулоарите на Народното събрание.

В един момент Бойко Рашков вдига чадъра си, след като е засичан пред всяка врата на асансьор и на всяко стълбище. Изпускайки нервите си, Рашков се закани: "Ще те млатна, бе ей. Защо ме снимаш, бе? Не искам да ме снимаш!"

Очевидно Рашков има проблем с това да бъде сниман, защото точно преди заседанието на Комисията, друг журналист също пострада от опънатите нерви на депутата. Тогава друг репортер - Николай Караколев, се приближи с телефон към Рашков, отново задавайки му въпроси за контрабандистите.

"Не желая да ме снимате", се чува няколко пъти от Рашков.

След това изведнъж избива телефона на Караколев от ръцете му и заплашва:

"Какво си въобразявате, че имате безгранични… Ще го изхвърля след малко през прозореца".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


280
Още от Политика
Шалапатова иска да е партийно необвързана
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
165
5
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Комунистически русофили нападат човека.
164
2
 
17
 
! Отговори
Samosval преди 3 седмици
Принципно не съм фен на този журналист, ама Рашков като е станал народен представител ще отговаря и на удобни и на неудобни въпроси. Стига с това криене от депутатите, те са там с нашите гласове и управляват нашите пари, така че харесва им или не ще отговарят.
163
2
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Рашков време е за затвора! *** крадлив!
162
2
 
12
 
! Отговори
Пудел с Пачки преди 3 седмици
Бойко Рашков ще бъде първият арестуван бивш министър на меверето!
161
1
 
3
 
! Отговори
Доко преди 3 седмици
Само да отбележа: Паскал е от Димитровград. Още като деца сме чували за него. Тенчо Тенев също е от Димитровград. Първо беше шеф на КАТ Димитровград, после към края на 90те стана шеф в КАТ Хасково. И накрая на филма, приликите с действителни лица и събития са напълно случайни...случаеност...
160
3
 
5
 
! Отговори
Боби преди 3 седмици
Този ли дето щеше да разследва Бойко Борисов. Продаде се евтино като Волен Сидеров.
159
1
 
13
 
! Отговори
Този Който преди 3 седмици
Рашкоф изгоре. То всеки може да дава интервюта на сервилни журналисти с предварително написани въпроси. Ами сега? Пътя за среща със бай Ставри стана много кратък...
158
0
 
11
 
! Отговори
Възраждане преди 3 седмици
Цялата съдебна власт е изтукани от такива въ-ш-ки, начело с деловодитят на Пепи Еврото тиквеникът,сложен там за да затуля и хвърля дела в кофата и инсталиран от Мафията и организираната престъпна банда в ВСС. Народен съд-2 ви чака цялата съдебна с-***.
157
7
 
2
 
! Отговори
Бай Дрън преди 3 седмици
Ами прав си е Рашков, поне с едно да съм съгласен с ППДБ :p Аз ако бях на мястото на Рашков, нямаше да има ни телефон, ни камера, ни носове.
156
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
до 166 Не казвам че не са палячoвци всичките, казвам, че Ивелин Михайлов ако искаше можеше да пребие като куче Симон Милков в онази нощ като разговаряха двамата насаме. Само че си сдържа нервите Ивелин Михайлов. При такива обиди много малко хора които знаят че са по- силни от опонента биха останали хладнокръвни.
155
0
 
12
 
! Отговори
Въпрос към НАП преди 3 седмици
И КОМПИ и всички останали женски полови органи на които им е работа това :Как Кардарашко Много имотният р о м с чистоновата баварка се сдоби с толкова много имоти само с една м1ршава заплата.Да не би да е имало някаква корупция?Знам че изглежда невъзможно в България да има и някога да е имало корупция.
154
2
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Рашков , Рашков , най-лошо е когато си заблуждавал обществото и истината излезе на яве . На дърти години стана за резил .
153
1
 
6
 
! Отговори
rambaldievskievich преди 3 седмици
На бойко - чашката, при бай Ставри ще му скъсат прашката! 'баси!
152
0
 
3
 
! Отговори
До 160 преди 3 седмици
Всичките са палячовци.
151
0
 
3
 
! Отговори
morgan преди 3 седмици
този в ГМто при другите
150
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Иска ти се да си чист , но когато изпълзяваш от дупката на селски дворен *** това няма как да се случи , другото са измами .
149
0
 
3
 
! Отговори
А къде са преди 3 седмици
Дружите журнагристи и лешояди които се правят на много големи журналисти да защитят колегите си Митко Стоянов от Бърд и Симеон Милков които са нападани от мутри заради своята работа като журналисти явно тия които ги нападат си вършат работата по добре!Правя уточнението че дъртия му посяга с чадъра Докъто Митко Стоянов можеше да пострада от нападателя си много ако те му беше извадил пистолет.
148
5
 
4
 
! Отговори
Здравко преди 3 седмици
Абе вие от Днес.бг, как може да се излагате така ! Какви журналисти и репортери са тези двамата цитирани в статията ! Срам пълен ! Така излагате сами себе си !
147
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
такоз е
146
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
до 156 Я виж бицепса на Копейката дето е като на шестокласник и бицепса на Ивелин Михайлов ве, смееешник! Къде ми ги сравняваш двамата, смееешник?