Започва отчитането на топломерите

"Топлофикация-София" има изготвен график
30 апр 2024 19:15, Инна Ангелова
2
Започва отчитането на топломерите
Снимка: БГНЕС

Вече е изготвен график за отчитане на топломерите, се казва в съобщение на “Топлофикация-София”. В рамките на отчетния период клиентите трябва да осигурят достъп до всички жилища, включително и до апартаментите, в които отоплителните тела не се използват или са свалени.

Чрез проверката на уредите и водомерите за топла вода топлинните счетоводители ще могат да изготвят изравнителните сметки в срок. Всички клиенти имат право на две дати за безплатен отчет на уредите от топлинните счетоводители. При невъзможност да осигурят достъп до имота на тези дати, потребителите могат да се свържат с топлинния си счетоводител и да заявят допълнителна дата за индивидуален отчет, която се плаща според ценоразписа на съответната фирма за дялово разпределение.

От “Топлофикация-София” напомнят, че лятото е най-подходящият период за смяна на уредите за дялово измерване с такива, които имат възможност за дистанционен отчет. Клиентите на Топлофикация София могат да изберат и някое от специалните предложения за разсрочено плащане на уредите или ползването им под наем. Дружеството препоръчва при подмяна на уредите, клиентите да изберат и тяхното ежемесечно отчитане, с което отпада необходимостта от  изравнителна сметка в края на сезона.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


2
Още от София
Катастрофа на 4-ти километър в София
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
До Анонимен 1 - "Бруната" наистина са ужасни
1
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
Аз съм към "Бруната".Изключително некоректни и арогантни! Започват отчитане през юни и дори след грандиозни скандали, въобще не изпращат изравнителни сметки!