Ясни са финалистите в Dancing Stars

Папи Ханс и Валери отпаднаха от танцовото шоу
16
Ясни са финалистите в Dancing Stars
Снимка: Лили Йотова

Финалистите в шоуто Dancing Stars вече са ясни. Четири двойки ще атакуват първото място, това са певицата DARA и Джими, синоптичката Натали Трифонова и Димитър, д-р Неделя Щонова и Атанас, и олимпийската шампионка по карате Ивет Горанова и Тодор.

Техните имена станаха ясни след инфарктна вечер, която премина през серия от обрати и завърши с двойна елиминация. Само на крачка от финала на Dancing Stars отпаднаха певецът Папи Ханс и неговата партньорка, вдъхновител и учител в танците Ани. От предаването си тръгнаха също Валери Григоров и половинката му на паркета Дорина, която разви неподозирани качества в каскадьора. Съдбовното решение кой да остане в предаването и кой да се прибере у дома взеха зрителите.  

Следващата седмица ще се превърне в най-голямото изпитание за звездите и техните партньори на паркета. Предстои финалът и най-зрелищната битка.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


16
Още от Звезди
Бионсе изкушава по сиви прашки
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
11
0
 
4
 
! Отговори
До Перниканец преди 1 седмица
А ти кой си бе, шмульо, че нещо не се сещам?! С какво си известен?
10
0
 
1
 
! Отговори
Гошо Манафа преди 1 седмица
До Алесио Бианки - ела да ти оправя сърбежа . Люлин блок 151 ЕТ 3 сп. 9 ,зелен звънец ,търси Чичо Гошо
9
3
 
2
 
! Отговори
ДАСКАЛ ГЕНЧО преди 1 седмица
ТАКАВА ПОРНОГРАФИЯ И ТАКА РЕЖИСИРАНИ ГЛАСУВАНИЯ СКОРО НЕ СЪМ ВИЖДАЛ.ЖУРИТО , ДА МЕ ПРОЩАВА НО ОТ СЕГА ЗНАМ ЧЕ ЩЕ ОКИЧИ СИНОПТИЧКАТА. ОСТАНАЛИТЕ ЩЕ БЪДАТ ЕДИН МИМАНС, В КОЙТО ЖУРИТО ЩЕ ГЛАСИ РЕЗУЛТАТИТЕ.ЖАЛКО, ЖАЛКО И МНОГО ЖАЛКО.ПРОЛИЧА СИ БЪЛГАРСКОТО РЕЖИСИРАНЕ НА ЕДИН КОНКУРС.
8
1
 
3
 
! Отговори
VladoHarkonena преди 1 седмица
Абе, то и в Щонито са налети парици, но кво от тва?Като излезеш на паркетя всичко (ти) лъсва. Най веке уменията и подбутванията
7
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Кой кога ще отпадне, кои ще са финалистите и кой ще спечели се знае от авторите на шоуто още преди то да започне. Всичко е въпрос на пари и реклама. Все пак учудващо е, че по сценарии отпаднаха всички мъже и 4 жени са на финала. Въпросът е това шоу ли е или опит за шоу. Според мен е опит за шоу при тези некадърни водещи и лошия сценарий
6
0
 
4
 
! Отговори
Габи преди 1 седмица
Разголването на Натали по БТВ ежедневно, явно и е спечелило много мъжка подкрепа. Зад гърба на Ивет сигорно стои някой от който е имала подкрепа и за рекламните и изяви.
5
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
ПреместИх го. Някво шоО ли е това, не гледаме помии.
4
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Аууу,много важна новина.А сега нещо и за ергенът,за да има паритет.
3
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Каква пародия
2
5
 
8
 
! Отговори
Перниканец преди 1 седмица
Валери Григоров - син на майка си и гадже на гаджето си. Иначе - бездарен анонимник.
1
1
 
17
 
! Отговори
Хейт преди 1 седмица
Яааако бутане на Наталито, макар да е пълно дърво. И яко подяждане на д-р Щонова и на останалите, дето няма връзки в BTV. Папито не можаха да го избутат до финал. Иначе стана тъпо, че изхвърлиха всички мъже преди финала. Можеха поне каскадьорът да го пуснат, вместо връзкарките.