Жена заплашва и обижда митничари на Лесово

Тя отказала проверка, грози я глоба до 1000 лв.
23 авг 2010 14:46,
21
Жена заплашва и обижда митничари на Лесово
Снимка: Агенция "Митници"

40-годишна българка ще бъде глобена заради възпрепятстване на митничари да извършат проверка на автомобил, съобщиха от Агенция "Митници".

Лек автомобил с българска регистрация се е опитал да напусне страната през ГКПП-Лесово, без да премине изходящ митнически контрол.

Въпреки поканата на дежурния митнически инспектор, шофьорът на автомобила не отворил багажника, а продължил директно към зоната за паспортен контрол.

При повторната молба на митничаря една от пътничките в автомобила излязла от колата и започнала да обижда и заплашва митническите служители.

Тя категорично отказала да бъде извършена проверка на багажа й.

Срещу нея е съставен акт за митническо нарушение, което се наказва с парична глоба до 1000 лева. 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


21
Още по темата: митници
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
21
1
 
3
 
! Отговори
edna преди 13 години
до:20Нещо бъркаш май:)))Чл. 3. Лицата и превозните средства, както и стоките, които се пренасят или превозват от тях, преминават държавната граница през граничните контролно-пропускателни пунктове и подлежат на митнически надзор и контрол, който се осъществява в определени за тази цел места. Редът, по който се извършват митническият надзор и контрол, се определя в правилника за прилагане на този закон, наричан по-нататък "правилника".
20
2
 
1
 
! Отговори
Защитник на BG преди 13 години
Ако все още някой не е разбрал, в България, водачите на МПС не подлежат на митническа проверка! Задължително се преминава без изходящ митнически контрол! И ако някой митничар ви възпрепятства и иска да ви извърши проверка, моментално ще бъде глобен от Агенция "Митници" с парична глоба до 1000 лева. Само така ще ги стигнем хамериканците, че и надминем дори!
19
2
 
3
 
! Отговори
Зяпач преди 13 години
И аз не разбрах, това новина ли е? Защо пишат вестници в днешно време!?
18
2
 
0
 
! Отговори
До Мимето преди 13 години
Алооо, Мимето ли е, много се извинявам, че малко закъснях с отговора, но се надявам да го прочетеш и да ми пишеш за котенцето си: русо ли е, или черно, ако е кестеняво, направо си моя тип. Айде наздраве. Чакам те, искам те.
17
1
 
1
 
! Отговори
Putnik преди 13 години
Nashite mitnichari se darjat naglo i neprofesionalno v poveche ot sluchaite. Prikrivat se zad slujebnite si zadaljenia i praviat horata na maimuni.Samnivam se ,ako sa iskali da izvarshat neobhodimata proverka i sa se otnasiali korektno,niakoi da im pravi skandali
16
0
 
5
 
! Отговори
Gacko преди 13 години
Така е ! По-добре си останете добри непознати, отколкото кофти познати :)
15
1
 
7
 
! Отговори
Митничарка преди 13 години
до: 10Колега...Калотина...не Калотино:))))
14
1
 
3
 
! Отговори
мимето преди 13 години
Благодаря ти Митко,ама получавам обриви от това име...Да си останем непознати,благодаря!!!!
13
6
 
1
 
! Отговори
Dimiter USA преди 13 години
Shto taka be Mime?:)Shto taka be Mime, maika ti shte e sardita?Tatko ti shte te pita?....Haide da se zapoznaeme Mime:)Priatno mi e , kazvam se Mitko:) :))
12
0
 
9
 
! Отговори
Митничар преди 13 години
Що да ходи,българка си е нас ще си ни обижда!Искаме си нашите граждани,нас да си ни обиждат!Като е тръгнало,освен да "заловим" по 300грама кокаин и 1 кило марихуана...нищо друго не ни остана,малко разнообразие,че иначе си протрихме задниците от лежане!!!!!
11
2
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Да беше отишла да обижда гръцките или турски митничари, да видим какво щеше да се получи.
10
2
 
18
 
! Отговори
Митничар преди 13 години
Претрепа ни 40 годишната жена,изви ръката на Г.Ц.,наплю П.Р.,настъпи по мазола бачо Т.С.,изобщо голям бой ни хвърли,изпотрепа ни -цяло Лесово....Ама трябваше и ние да влезем в новините,стига все Кулата и Калотино....
9
4
 
13
 
! Отговори
mimi61 преди 13 години
Тук не е сайт за запознанства...Не мога да ти кажа подробности,но 61 са скалповете на любопитните мишоци като теб,дето се чудят какво да кажат и като няма какво,ръсят просто плява!!!!!
8
5
 
13
 
! Отговори
До Мимето преди 13 години
Абе Миме, ти 61 набор ли си, щото да не се окаже, че и ти си тьотка. Тьотка със сальотка, добре звучи, нали?
7
13
 
16
 
! Отговори
mimi61 преди 13 години
Пише ,сладък,че обиждала????,но не с какво,и заплашвала????,но не с какво!!!Може би четката за зъби??!!Горките обидени,уплашени и наакани митничарчета..Взела им е стараха една тьотка с иглите за плетене!!!!
6
6
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Ми то си пише, ама за грамотните, които могат да четат.
5
12
 
29
 
! Отговори
mimi61 преди 13 години
И как точно ги е обидила-казала им е "Ей,крадливи и корумпирани мошеници"Това не трябва да се тълкува като обида,а като нормално обръщение към митничарите!
4
1
 
23
 
! Отговори
Бл.Благов преди 13 години
Обикновено едно такова поведение е свързано с отвличане на внимание и митничарите знаят добре това! Ако са пропуснали контрабандния товар в друго средство значи не са си свьршили работата. Или имат оправдание, ако другите от другата дьржава са хванали товара! Различни изводи могат да се направят,дори и този че ги пробват! НИщо обаче не е случайно.
3
1
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
прани или не прани
2
9
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Това е покъртителна новина! А пък аз вчера видях двама *** да се псуват на пазара. Веднага да напишете водеща новина!