Еврейската общност в САЩ ще подкрепя България

Борисов: Действията на нашето правителство се оценяват
23 авг 2010 20:10,
233
Еврейската общност в САЩ ще подкрепя България
Снимка: БГНЕС

"България има ясни позиции по въпросите, касаещи междудържавните отношения, сигурността и мира, не само в рамките на Европейския съюз, но и извън пределите на Общността.

Успяхме да се докажем като предвидими партньори, затова действията на това правителство се оценяват положително както от ЕС, така и от САЩ".

Това заяви министър-председателят Бойко Борисов по време на срещата си с изпълнителния директор на Американския еврейски комитет Дейвид Харис.

На разговора присъстваха също вицепремиерът и министър на вътрешните работи Цветан Цветанов, министърът на външните работи Николай Младенов, председателят на Организацията на евреите в България Максим Бенвенисти и директорът на Федерацията на ционистите в България Виктор Меламед.

Премиерът подчерта, че страната ни има отлични отношения с Израел и с еврейската общност и нейните организации, както у нас, така и по света.

От своя страна Дейвид Харис заяви, че еврейската общност в САЩ има възможност и ще подкрепя България изцяло и във всяко едно отношение за пълното възстановяване на положителния имидж на страната ни.

По време на срещата беше обсъдено развитието на отношенията между България и Израел в сферата на науката, технологиите, земеделието и сигурността.

Председателят на ОЕБ „Шалом” Максим Бенвенисти изрази своята благодарност за помощта на правителството при реализирането на различните проекти на общността в страната ни.

„Никога не сме имали по-тесен контакт с първите хора на изпълнителната власт, както в момента”, подчерта  Бенвенисти.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


233
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
123
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
и сред евреите може да се срещме някой нормален ,като писателя Артур Кьослер който преживя нациските концлагери ,но след написването на книгата <<тринайстото племе>> ,истината за произхода на джудасите от мосат ликвидираха и него и жена му .
122
3
 
4
 
! Отговори
Сиси преди 13 години
Когато много почнат да те галят, най - вероятно е, че нещата опират до секс ! Може и много да ни обичат, знам ли ?!
121
17
 
7
 
! Отговори
ГЕРБЕР преди 13 години
Ако на следващите избори ще гласувате за ГЕРБ сложете + ако е за друг сложете - Да си сверим часожника:)
120
2
 
3
 
! Отговори
Калин преди 13 години
Не е така в Израел .. не подрепят радикалистите!Те убиха Ицхаг Рабин!не ми допадат радикалните течения и всякакви идеологически помии, създадени и осъществени от болни индивиди с цел грабеж и човекомразие!Лично аз предпочитам Ариел Шарон Ехуд Барак .. и Шимон Перес наместо БОКО И ГОЦЕ!Ционистите са терористи!
119
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Василев, а ти истините сам ли ги намираш. Най-много ме е страх от такива, които сами си строят заобикалящия свят. Наричат се шизофреници.
118
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
значи ти само на романи вярваш така ли или една книга не си отворил през живото си
117
4
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Талмуда дава изцяло ново тълкуване на Стария Завет.Например пише "Не убивай.", но талмуда казва "неюдеина не е човек, така че спокойно можеш да го убиваш".Ти разбира се много добре знаеш, че лъжеш, но си длъжен да го правиш (според Талмуда).
116
6
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Всички четем какво пише в Талмуда, така че Феликсчо избърши бялото от устата си каквото и да е то и се махай.
115
12
 
3
 
! Отговори
Василев преди 13 години
Ти с какво ще ми гарантираш,че това което пише в книгите е самата истина.*** и *** си ти ,след като вярваш на всяка написана книжка,особенно на исторически,публицистични и политически.Ти си бил голям шаран.
114
2
 
6
 
! Отговори
Калин преди 13 години
те са си такива.. сифилистична гей дружина с грозен вид асоциален вид!анархокомунетата на райчеви - комунистически евреи - милионери, предполагам няма да се съгласят, но пък не ми дреме за тях :) те подкрепиха гей парада в София .. анархокомунистите на райчева .. а инак щели насила да ни правят ***!от кога анархокомунизма е за гей парадите?:)
113
5
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Василев, аз за тебе може да съм (тъпо парче) ,ама не съм гърбонос *** като тебе дето не си знаеш зо за семитска примесена боза рече във вените ти.
112
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Калине не знаеш някои неща.Всички юдеи са обединени от юдаизма (талмудизма).Имат само едно разклонение, което им се противопоставя, но то е много слабо и незначително.
111
3
 
8
 
! Отговори
Калин преди 13 години
радикалните евреи ненавиждат християнството, две дати от европейската история за последните 200 години са определящи за техните сатанински политики! революцията във Виена 1848 - макар и неуспешна и 1917 - довел сатанинската болшевишка чума! делата на болшевишките евреи са проява на омраза, към различните от тях, но най вече, към християните!
110
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
василев ти си много неосведомен.прочети някоя книга от независими автори като ``делото израел-народите обвиняват``например и тогава тръгни да дрънкаш глупости по форумите.KNOW YOUR ENEMY
109
17
 
7
 
! Отговори
петър преди 13 години
НИЩО ПРОТИВ ЕВРЕИТЕ НЯМАМ И ИМАМ ИСКРЕНИ ПРИЯТЕЛИ СРЕД ТЯХ... !!!СПРЕТЕ С АНТИЦИОНИЗМА -СРАМ МЕ Е ОТ ВАС ...!!!
108
16
 
4
 
! Отговори
Феликс преди 13 години
до 95:Леле мале ти наистина вярваш в тази глупост?Ок,в Талмуда няма нищо подобно ***.Освен това имам за тебе малък сюрприз: Стария Завет е ИЗЦЯЛО еврейски! там също няма нищо подобно.Още преди почти 1000 години папа Инокентий 4 е поръчал изследване на тези инсинуаций и то е показало че са измислици за да се оправдаят погромите и грабежите на еврейски семейства.след него 4 папи са повтаряли същото нещо. Обаче ако един *** иска да вярва в бабини деветини ... вярвай си..
107
7
 
4
 
! Отговори
Василев преди 13 години
Не са евреите виновни, а алчноста.Ако не са евреите искаш да ми кажеш ,че няма да има алчни хора и всички ще живеят в мир и разбирателство.
106
5
 
1
 
! Отговори
za 106 преди 13 години
kolko evrejna poznavash be? az znam pone 20 ............stranni sa, ama jertvi 4ak...........begai ot tuk:))na belo li si ?
105
4
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Юдеите не могат да отрекат че са сатанисти (правят човешки жертви).Не смеят. Защото?Отговорът е много ***, но оставам на хората да се сетят сами.
104
2
 
2
 
! Отговори
za 102 преди 13 години
koj te pita ........... mishko :)