Еврейската общност в САЩ ще подкрепя България

Борисов: Действията на нашето правителство се оценяват
23 авг 2010 20:10,
233
Еврейската общност в САЩ ще подкрепя България
Снимка: БГНЕС

"България има ясни позиции по въпросите, касаещи междудържавните отношения, сигурността и мира, не само в рамките на Европейския съюз, но и извън пределите на Общността.

Успяхме да се докажем като предвидими партньори, затова действията на това правителство се оценяват положително както от ЕС, така и от САЩ".

Това заяви министър-председателят Бойко Борисов по време на срещата си с изпълнителния директор на Американския еврейски комитет Дейвид Харис.

На разговора присъстваха също вицепремиерът и министър на вътрешните работи Цветан Цветанов, министърът на външните работи Николай Младенов, председателят на Организацията на евреите в България Максим Бенвенисти и директорът на Федерацията на ционистите в България Виктор Меламед.

Премиерът подчерта, че страната ни има отлични отношения с Израел и с еврейската общност и нейните организации, както у нас, така и по света.

От своя страна Дейвид Харис заяви, че еврейската общност в САЩ има възможност и ще подкрепя България изцяло и във всяко едно отношение за пълното възстановяване на положителния имидж на страната ни.

По време на срещата беше обсъдено развитието на отношенията между България и Израел в сферата на науката, технологиите, земеделието и сигурността.

Председателят на ОЕБ „Шалом” Максим Бенвенисти изрази своята благодарност за помощта на правителството при реализирането на различните проекти на общността в страната ни.

„Никога не сме имали по-тесен контакт с първите хора на изпълнителната власт, както в момента”, подчерта  Бенвенисти.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


233
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
143
4
 
8
 
! Отговори
друг преди 13 години
Те-евреите видяха един дупедавец(ББ) и естествено ще го подкрепят, лошото ,че той(ББ) не осъзнава , че е дупедавец.
142
3
 
18
 
! Отговори
бай Михал преди 13 години
Когато евреин те хвали, пази си парите...с едната ръка дава, с другата прибира двойно. Това племе мисли само за пари и как да прекара останалите хора.
141
0
 
1
 
! Отговори
Ахил преди 13 години
:)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
140
5
 
8
 
! Отговори
Феликс преди 13 години
до 137:Да вярно е, аз съм гърбав, куц и имам огромен гърбав пъпчив нос.Обаче има нещо, което компенсира с лихвата...Питай майка си ако ти е интересно.
139
6
 
11
 
! Отговори
88 ! преди 13 години
Гнусни юдеи.....
138
2
 
3
 
! Отговори
Калин преди 13 години
емил кало вожда на ционистката организация шалом в бг.. е от листите на позитано .. за европарламентам предполагам е и евродепутат!та на такива ли да разчитаме за управия другарю борисофф!
137
3
 
12
 
! Отговори
MURDOC преди 13 години
Е, че как няма да ни подкрепят еврейте та малко ли пари ни дадоха като дълг от тяхната световна банка . Сега ще си отпеят от лихвите по кредита на Бойко, а народа го чака глад и мизерия .
136
5
 
7
 
! Отговори
аз преди 13 години
Някои му казват оливане,даже и по-лошо-осир....Стига вече!Никой не Ви вярва г-премиер!Само реверанси и приказки не са достатъчни.Българите искат действия и резултат.А в БГ само мизерия и пак казвам-празни приказки от Ваша страна.Извинете се на нещастния народ и си идете по живо,по здраво.
135
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Чичо Сам, що не си *** ! На гербера ще кажа, че нямам намерение да гласувам изобщо, защото кой печели не се решава с тътрене до урните а на друго място.Ако все пак гласувам, то ще е за някой, който не е трепан ни преди девети, ни след девети и е нормален човек.
134
5
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Феликс, вече уцещам гнева ти.Мразиш нас, че ти казваме истината - че си болнав.Мразиш и родителите си, защото са близки роднини, а са те заченали въпреки всичко. :)И гърбавичък си симпатичен! :)
133
1
 
6
 
! Отговори
Калин преди 13 години
а бе нека да развива, но какво прави виктор маламет там!той ли ще развива.. през него ли да чакаме прогреса .. ай стига майтапи!
132
22
 
9
 
! Отговори
US ARMY преди 13 години
Браво! Добре е България да развива отношенията си с най-развитите държави в света, които са пример за висок стандарт на живот, технологичен напредък и социални придобивки.
131
4
 
8
 
! Отговори
Калин преди 13 години
защо Дейвид Камерън не се среща с такива? Защо един Саркози - унгарски евреин всеизвестен факт - емигрант не се среща с такива ционистки ***.
130
5
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Феликс, вярно ли е че дядо ти, *** и баща ти са гърбави? А че имат криви носове и криви челюсти? И фъфлят като говорят, нали? Някои от роднините ти имат един крак по-къс от другия. Нали?Знаеш ли защо?За да не избяга богатството от фамилията евреите са се женили за роднините си. И така се раждат ***. С малформации и дефекти.
129
2
 
0
 
! Отговори
za 124 преди 13 години
i kakvo protiv seksa imash ??!?!
128
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
ще поткрепя като им подаряващ имоти как няма те подкрепя.
127
0
 
6
 
! Отговори
Калин преди 13 години
позитанците са приети в ПЕС .. дълго време не бяха членове, но се представяха за такива!предполагам и до днес не са а *** ... не вълнува!това правили ги европейски социалисти? същатата работа и гърбавите .. минали покрай дясното!какво им е дясно в политиките! както се казва тюрлю - гювеч на коаалиционен позитански език!
126
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Всички са юдеи (талмудисти). Освен само караимите (караитите), които искат да се спазва стриктно Старият Завет. Но караимите са много малко.
125
0
 
3
 
! Отговори
БГ преди 13 години
И ЗАБЕЛЕЖЕТЕ,ДРАГИ СЪНАРОДНИЦИ ХВАЛЯ НЕ БЪЛГАРИЯ,А"ДЯСНОТО" ПРАВИ-ТЕЛСТВО В КОЕТО ИМА ТАКИВА ИЗЯВЕНИ КОРИФЕИ КАТО ЗДРАВНАТА И ТОТЮ.ТЕ ЕВРЕЙТЕ ПРОСТО НИ ЗАВИЖДАТ И СА ГОТОВИ ДА СИ ВНЕСАТ ОТ НАШИТЕБАНКЕРИ ДА УПРАВЯТ И ТЯХ.А ИНАЧЕ КОЛКО ЕВРОПА СЕ ИНТЕРЕСУВА ОТ БГ ЯСНО ГОВОРИ ФАКТА,ЧЕ ГЕРБ Е ПРИЕТА В ДЯСНИЯ АЛИАНС.СЕГА КОГАТО ГЕРБИ СПРЕТНАТ РУСКО-ИМПЕРСКА АТОМНА БОМБА И БЕЛЕНЕ ЩЕ РАЗБЕРАТ ЗА КАКВО ТОЧНО ИДЕ РЕЧ.В 1937 РОЛАН И БАРБЮС ГЛЕДАХА САТРАПА СТАЛИН СПИЕТЕТ.А КАКВО СТАВАШЕ ВИЕ ЗНАЕТЕ.
124
3
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Абе и друг път съм чувал, че еврейки идват за да спят с мъже от Европа, за да може да забременеят. Понеже кръвта на евреите била смесена по роднински. Правили са кръвосмешения - брат и сестра например. И сега са болнави. И затова била цялата работа.Това обяснява, защо тия *** са толкова разгонени и правят всичко каквото им кажеш в леглото.