Еврейската общност в САЩ ще подкрепя България

Борисов: Действията на нашето правителство се оценяват
23 авг 2010 20:10,
233
Еврейската общност в САЩ ще подкрепя България
Снимка: БГНЕС

"България има ясни позиции по въпросите, касаещи междудържавните отношения, сигурността и мира, не само в рамките на Европейския съюз, но и извън пределите на Общността.

Успяхме да се докажем като предвидими партньори, затова действията на това правителство се оценяват положително както от ЕС, така и от САЩ".

Това заяви министър-председателят Бойко Борисов по време на срещата си с изпълнителния директор на Американския еврейски комитет Дейвид Харис.

На разговора присъстваха също вицепремиерът и министър на вътрешните работи Цветан Цветанов, министърът на външните работи Николай Младенов, председателят на Организацията на евреите в България Максим Бенвенисти и директорът на Федерацията на ционистите в България Виктор Меламед.

Премиерът подчерта, че страната ни има отлични отношения с Израел и с еврейската общност и нейните организации, както у нас, така и по света.

От своя страна Дейвид Харис заяви, че еврейската общност в САЩ има възможност и ще подкрепя България изцяло и във всяко едно отношение за пълното възстановяване на положителния имидж на страната ни.

По време на срещата беше обсъдено развитието на отношенията между България и Израел в сферата на науката, технологиите, земеделието и сигурността.

Председателят на ОЕБ „Шалом” Максим Бенвенисти изрази своята благодарност за помощта на правителството при реализирането на различните проекти на общността в страната ни.

„Никога не сме имали по-тесен контакт с първите хора на изпълнителната власт, както в момента”, подчерта  Бенвенисти.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


233
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
183
7
 
3
 
! Отговори
Авраам преди 13 години
Чада мои откакто светът съществува , става въпрос за власт,пари,влияние и интереси.Чада мои ,който има повече сиво мозъчно вещество той ще контролира съдбините на останалата част от народите.Това е истината ,искате или не искате ,както е казал един мой потомък от рода Рокфелер ние ще контролираме световната икономика и политика.
182
2
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Не се чудете - любовтицата му има еврейска жилка. Сигурно не е случайно.Аз лично не знам някой да е прокопсал от сътрудничество с евреин.Те не дават, но ако им позволиш ще ти се качат на главата.
181
2
 
21
 
! Отговори
yann преди 13 години
Изобщо не искам да коментирам статията. За евреите - или добро или нищо.Но ми прави впечатление снимката - Бат Бойко с навити ръкави, без вратовръзка и с дънки?!? Абе то бива freestyle, ама това неговото на нищо не прилича.От толкова много съветници не се ли намери един да му вкара малко акъл относно етикета на такива срещи? Това не е сбирка в кварталното кръчме.
180
0
 
4
 
! Отговори
ще свали правителств преди 13 години
Еврейската общност в САЩ има възможност и ще подкрепя България изцяло и във всяко едно отношение за пълното възстановяване на положителния имидж на страната ни. Значи Еврейската общност ще ходатайства за свалянето на правителството на т.н. "герб"!
179
4
 
6
 
! Отговори
Василев преди 13 години
Недейте така бе другари,евреите ли са ни виновни ,че нашите политици и управляващи са подкупни,лесно се корумпират и са алчни.Ама не може така бе хора,някой дава или купува а друг взима или продава.Цялата банкова и финансова система е била завладяна от евреите още преди 3 века ,кой тогава им е дал тази власт.Аз ви казвам ,че ако не са те ще бъдат някои други.А по-малко алчни ли ще бъдат?
178
3
 
12
 
! Отговори
професия мутра преди 13 години
Еврейската общност в САЩ, хора, които по професия са евреи, ще полират имиджа на ББ, мин.председател, който по професия е мутра.
177
12
 
3
 
! Отговори
КАРНОБАТ преди 13 години
ПОДКРЕПЯМ ГЕРБ ЗА ВЪНШНАТА ПОЛИТИКА
176
2
 
13
 
! Отговори
ЩИРЛИЦ преди 13 години
До ФЕЛИКС: РУСКИТЕ АЛКОХОЛИЦИ СПАСИХА *** -ЕВРЕИ ОТ ТОВА ,КОЕТО СИ ЗАСЛУЖАВАТ-ТА ДНЕС ДА ТОРМОЗЯТ СВЕТА.НА ТЯХНАТА СЪВЕСТ ЛЕЖАТ МИЛИОНИТЕ ЖЕРТВИ ОТ ДВЕТЕ СВЕТОВНИ ВОЙНИ. ВЕЧНА СЛАВА НА ЗАГИНАЛИТЕ РУСКИ ВОЙНИ.
175
2
 
6
 
! Отговори
stirlitz преди 13 години
Du bist volkommen recht.
174
2
 
5
 
! Отговори
monke преди 13 години
Das ist eine rasse von parasiten, und in alle internationalische gescheften gemessen........
173
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
През ноща змиите (юдеите) са изпълзяли от дупките си и са оставили няколко коментара.
172
6
 
1
 
! Отговори
... преди 13 години
Abe *** prosti da *** va6ta mama mrsna dolna typa !!!! Bugarin-*** !!!
171
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Evrejte i velosipedite sa vinovni !!!!!1
170
5
 
2
 
! Отговори
za 164 преди 13 години
Brei cigane ! Uspokoi topkata :)) aman ot seliani deto imat mnenie po vsi4ki svetovni vyprosi. Bej na kartofite , a nie, umnite, shte opravim politikata.
169
3
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Пил ли си?
168
4
 
12
 
! Отговори
ПРАВО преди 13 години
Само това оставаше, евреи да ни хвалят за работата на правителството, вървят на все по-зле нещата! Има интерес, затова го прявят. Нали за САЩ сме готови да умираме, в Ирак, Афганистан, където ни пратят, за да стават евреите все побогати, но вяно и това не им е достатъчно!
167
2
 
2
 
! Отговори
турчин до феликс преди 13 години
и да беше малко грамотен поне
166
1
 
8
 
! Отговори
DIMITAR преди 13 години
AMI EVREITE CI TARCIAT NOVA DARZAVA, NACHITE CHTE IM RECHAT PROBLEMA TAKA ILI INACHE CA TRAGNALI DA NI ZATRIVAT I RAZPRODAVAT-C DVE DUMI IMACHE EDNO VREME BG,AMINNNNNNNNNNNNNNNNNNNN
165
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Basi kolko prost narod ima .........myka, myka............
164
6
 
14
 
! Отговори
муспи преди 13 години
След като не забелязваме че този *** е повече *** отколкото ***, че цялото му правителство е еврейско, че нищо не е направил за България от както е дошъл а ЕС го хвали, че е точно такъв лакей какъвто трябва на световното еврейство, значи си заслужаваме участа.